Tuulianna

Olen hämeenlinnalainen, yli nelikymppinen joogaopettaja (RYT-200, Villa Mandala, Loviisa), ilmajoogaohjaaja (Vertical club, Helsinki),  liikkuvuusohjaaja ja hyvinvointiyrittäjä (Tuuliannan Jooga ja Kehome Oy).

Olen saanut tehdä tätä maailman parasta työtä jo kuuden vuoden ajan. Olen kohdannut ihania ihmisiä laidasta laitaan ja koukuttanut joogan pariin myös heitä jotka eivät olisi koskaan uskoneet löytävänsä itseänsä joogamatolta. 

Parasta työssäni on sen monipuolisuus. Saan opettaa joogaa ja liikkuvuutta laidasta laitaan. Tapaan erilaisia ja - ikäisiä ihmisiä, pidän yksityis- ja tilaustunteja ja opetan suuriakin ryhmiä. Sisällä tai ulkona, tunnelmallisella joogastudiollamme tai vaikkapa metsässä. Vain taivas on rajana!

Sydäntä lähellä ovat lasten ja nuorten liikkuvuus, kehonhallinta ja koordinaatiotaidot. Ihan kaikkien opetettavieni kanssa keskitymme anatomisesti turvallisiin linjauksiin. Kehon stabiliteetti ja kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi (hermosto, luusto, lihakset, verenkierto) ovat lähtökohtana kaikelle opetus- ja ohjaustyölleni.

Omien kurssituntien ja viikkotuntien lisäksi ohjaan aktiiviurheilijoita ja teen yhteistyötä muun muassa eri urheiluseurojen kanssa. Käyn pitämässä tunteja yrityksille ja vierailen tapahtumissa. Järjestän tyhypäiviä, polttareita ja virkistysretkiä. Olen ollut puhumassa hengityksestä ja hyvinvoinnista jo lukuisissa eri tapahtumissa. Videotunteja löytyy sivuiltani mikäli haluat harjoitella kotoa käsin.

Opetusmateriaaliini kuuluu niin dynaamista kuin rauhoittavaakin joogaa, ilmajoogaa, sekä mm. liikkuvuus- tasapaino ja koordinaatiotreenejä. Kouluttaudun koko ajan lisää, jotta pystyn monipuolistamaan tarjontaa ja toisaalta koska jooga on loppumaton oppimisen tie!

Minulla on oma tunnelmallinen sali Hämeenlinnan Kaurialassa, Larin Kyöstin katu 20.

Salini sijaitsee minun ja yhtiökumppanini rakkaudella rakennetussa Kehome Hyvinvointikeskuksessa, johon olet lämpimästi tervetullut!