Tuulianna

Olen hämeenlinnalainen, 39- vuotias joogaopettaja (RYT-200, Villa Mandala, Loviisa), ilmajoogaohjaaja (Vertical club, Helsinki),  liikkuvuusvalmentaja, kunto- ohjaaja, taloushallinnon ammattilainen ja yrittäjä (Tuuliannan Jooga ja Tuuliannan Tilitaito).

Parasta työssäni on kohdata kaikenlaisia ja -ikäisiä ihmisiä ja opettaa vaihtelevasti erilaisia ryhmiä. Erityisesti sydäntä lähellä ovat lasten ja nuorten liikkuvuus, kehonhallinta ja koordinaatiotaidot. Ihan kaikkien opetettavieni kanssa keskitymme anatomisesti turvallisiin linjauksiin. Kehon stabiliteetti ja kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi (hermosto, luusto, lihakset, verenkierto) ovat lähtökohtana kaikelle opetus- ja ohjaustyölleni.

Omien kurssituntien ja ryhmäliikuntatuntien lisäksi ohjaan aktiiviurheilijoita ja teen yhteistyötä muun muassa eri urheiluseurojen kanssa. Minut voi tilata yrityksiin ja tapahtumiin tunteja pitämään ja kuuntelen mielelläni ehdotuksia erilaisista yhteistyökuvioista.

Jooga toimii monen muun lajin rinnalla loistavana oheistreeninä, mutta toisaalta kiireisessä arjessa joogan avulla voi aktivoida lepohermostoa ja täten ylläpitää omaa jaksamista.

Opetusmateriaaliini kuuluu niin dynaamista kuin rauhoittavaakin joogaa, sekä mm. liikkuvuus- tasapaino ja koordinaatiotreenejä.

Tarjoan myös yksityistunteja.

Minulla on omat tilat ja tunnelmallinen sali Hämeenlinnan keskustassa (SensoCenter, Rauhankatu 3), minne olet lämpimästi tervetullut!

Löydät minut myös esim. Fitstationilta, Boxinboxilta, Hyvän olon Joogakeskuksesta sekä Moove Kuntokeskuksesta.